Bliv Zoellner LifeCareMentor

Zoellner Mentorforløb

ER DU TRÆT AF AT LØBE TØR FOR REDSKABER OG KUN AT HAVE ÈN TILGANG ELLER FÅ REDSKABER AT TAGE I BRUG I FORHOLD TIL DIG SELV OG I FORHOLD TIL ANDRE?

Zoellner LifeCareMentor – DRØMMER DU OM SÅDAN FOR ALVOR AT FÅ BUGT MED OVERVÆGT, IUNDERVÆGT, INDRE UNDERSKUD
OG ANDRE ELEMENTER I DIT LIV, SOM BARE IKKE HELT ER, SOM DU DRØMMER OM, AT DE SKAL VÆRE? VIL DU GERNE MERE END BLOT AT ARBEJDE MED DET, OG SER DU DET SOM EN GAVE RENT FAKTISK OGSÅ AT LÆRE ALLE DE HER FANTASTISKE REDSKABER?

Er Zoellner LifeCareMentor uddannelsen noget for dig?

Uddannelsen er noget for dig, hvis du gerne vil:

 • være den der inspirerer, fordi du selv har gået vejen?
 • nå derhen, hvor du drømmer om at være?
 • Kunne beherske numerologi?
 • være en dygtig sundheds-mentor?
 • være skarp i dine strategier indenfor coaching, skyggearbejde, mind-set, manifestation, ego-bearbejdning og selvsabotage-håndtering, så du virkelig kan flytte dig selv og andre derhen, hvor du og de virkelig rykker OG opnår, hvad der er ønsket for dem at opnå?
 • være tryg og kendt i det der med at tilberede nærende mad, så det er let for dig at LEVE, hvad du
 • skabe din egen arbejdsplads, som indbefatter det, der er din genizone?
 • finde din sjæls blueprint og guides i egen genizone via det numerologiske, så du inden uddannelsens afslutning ved, lige præcis hvad du skal bruge din enorme vidensbank til, som du har, når du er færdiguddannet Zoellner LifeCareMentor?
 • opleve dig selv stråle som aldrig før, fordi du har gennemgået en proces, der virkelig arbejder hele vejen rundt omkring dig?
 • have redskaber ved hånden altid, der støtter dig i at stå stærkt gennem livet og at tackle de bump, du gennem livet vil møde, på en måde, så du handler og tager beslutninger ud fra et bevidst sted, så du ikke lader dine valg og handlinger styre af selvsabortage, egoets kringelkroge, skygger og meget mere og kunne benytte dem, når andre søger din støtte og guidning?
 • evne at gå mod DIN sandhed uagtet, hvad andre mener tænker og synes?
 • være i stand til at se på træningsformer og at vurdere, hvilken træningsform der vil være mest gavnlig hos dig her og nu i dit liv og/eller i dine medmenneskers liv ud fra en analyse af, hvor du eller det menneske, du støtter og guider, er rent kropsligt, mentalt og sjæleligt?
 • have redskaber at trække på redskaber indenfor det spirituelle? Herunder din intuition, som virkelig styrkes, englekort og andre spirituelle tilgange, der vil kunne glæde og gavne dig og andre.
 • kende til naturens skattekiste, så du altid kan trække på den i udviklingsprocesser hos dig og dine medmennesker?
 • have styr på dit mind-set, så du stopper med at blokere og begrænse dig selv, og så du dermed kan gå efter lige præcis det, du drømmer om i livet?


Ovenstående er punkter blandt mange flere, som du kommer omkring gennem uddannelsen til glæde og gavn for dig og i den grad også til glæde og gavn for dem, du som Zoellner LifeCareMentor kommer til at
støtte.


ER DU KLAR TIL FOR ALVOR AT FLYTTE DIG OG AT VÆRE DEN, DER KAN FLYTTE ANDRE MENNESKER DERHEN, HVOR DE KUN TØR DRØMME OM AT VÆRE?

Du vil komme til at opleve uddannelsen og dets forløb som SELVFORKÆLELSE på så mange planer, og du vil
komme til at mærke, at jeg som underviser er vant til rollen som underviser efter omkring 7 år som lærer
udover mine mange sundhedsuddannelser og uddannelser indenfor det spirituelle. Forskellige læringsstile
vil blive indtænkt, og du vil blive mødt lige præcis der, hvor du er.

Listen er lang, og den kunne fortsætte…

Vi følges i en lukket gruppe på facebook, hvor vi sparrer, hvor der kommer minimum én liveundervisning om måneden foruden fysisk tilstedeværende undervisning én weekend om måneden. I støttes tæt i
gruppen i jeres egne processer af mig som jeres underviser, ligesom I får egen individuel plan, som ser på, hvad der hos lige præcis jer hver især skal til, så I rykker jer. Vi deler og ”laver mad sammen” i gruppen,
ligesom vi hepper på og støtter hinanden, når nye rutiner skal indføres, og når både godt og svært skal have plads.

Du får læst dit nuværende numeroskob, ligesom du får lagt et nyt og rent numeroskob inklusiv undernumeroskober, så du, hvis det føles rigtigt for dig, bliver støttet her også.

Er du klar? Få en uforpligtende samtale!

Ansøg om optagelse på forløbet i dag – det er det hele værd!

Kan du mærke, at uddannelsen her trækker lidt i dig, skal du være SÅ hjertelig velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende og gratis snak om uddannelsens forløb og betalingsmuligheder. Vigtigt er det at
afklare, om uddannelsen er noget for dig, og om det for dig er muligt at blive optaget på uddannelsen. Det er nemlig sådan, at ikke alle kan optages på denne uddannelse.

Forvandlingscirklen, lavet af:
Kirstti Ravnhild Lynggaard Zoellner

Sådan er YOUR LifeCareCircle bygget op:

Med udgangspunkt i egenudviklede model kaldet FORVANDLINGSCIRKLEN kommer du sammen med andre fantastiske kvinder og med konstant støtte og guidning af Kirstti (stifteren af Zoellner Mentoring) til at arbejde med følgende emner:

Indsigt i DINE behov

Krop, kost, urter og tilskud – behov

Mindset

Dig i centrum

Selvkærlighed

Rens ud i dit liv

Spiritualitet – at se det større billede

Forløbet er bygget op således:

Der vil være ugentlige fokusområder, hvor forkælelse af dig er i højsædet, hvor ugens fokus gennemgås i dybden, hvor der er tid til spørgsmål, hvor der er mulighed for deling i et trygt forum, og hvor du støttes i din proces.

Det her får du:

 • Skræddersyet behandlingsplan til dig med udgangspunkt i (af dig) udfyldt dataindsamlingsliste og Kirsttis viden om menneskekundskab vil du få tildelt.
 • Medlem af YOUR LifeCare Circle, som er en lukket gruppe, hvor I, som de fantastiske kvinder I er, kan støtte hinanden i jeres dagligdag, og hvor Kirstti som mentor dagligt tjekker ind for at støtte, heppe og svare på spørgsmål.
 • Én månedlig 1:1 session af 30 minutters varighed med Kirstti i de fire måneder, forløbet varer.
 • Numerologisk gennemgang af din sjæls essens ved første 30-minutters samtale, så du kan støtte dig, og hvem du er bag ved tillærte værdier, normer, overbevisninger, mønstre osv.
 • Viden om, hvorfor vi gør, hvad vi gør, så det giver mening at gøre det og dermed motivation til rent faktisk at få det ført ud i livet.
 • Løbende inspiration til de forskellige ugentlige fokusområder i den lukkede facebook-gruppe.
 • Vigtigst af alt: Dybere kendskab til dig og en enorm STØTTE i at gå med det bedst tænkelige for dig.
 • 20 procent på alt på Zoellner LifeCareShop, mens du er med på forløbet, så du kan nære dig selv og måske dine kære med skønne sager for krop, sind og sjæl derindefra.
Pris:

41000 kr. (eksl. moms)


eksklusiv moms og med mulighed for opdeling af betaling på en måde, der passer til dig og
din økonomi.