Firmaaftale

Firmaaftale

Sundhedscoach
Medarbejdere i trivsel smitter af på firmaet i en positiv retning. Derfor tilbyder Zoellner Mentoring (herunder Kirstti Lynggaard Zoellner) at blive dit firmas personlige sundhedscoach i en kortere eller længere periode, ligesom hun tilbyder at holde firmaforedrag.

Som personlig sundhedscoach kan der laves individuelle planer og mål for den enkelte medarbejder med den hensigt at guide til optimal sundhed og trivsel – ikke kun til fordel for det enkelte individ, men også til firmaets fordel.


Foredrag
Et foredrag kan være en øjenåbner for dig og dine medarbejdere, hvilket kan give motivation til at tage hånd om egen sundhed på egen hånd, da vi alle drømmer om at kunne være den bedste udgave af os selv – for egen vindings skyld, men i den grad også for vores omgivelsers skyld på såvel det private plan som på det arbejdsmæssige plan.

Da firmaer varierer i størrelse og graden af behov for støtte ligeså, vil en snak om muligheder og priser være at foretrække.
Ligeså vil en snak om foredrag – herunder ønsker og forventninger – være fordelagtig at tage for derudfra kunne aftale pris og tidspunkt.

Udfyld kontaktformularen, og I vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Zoellner Mentoring ser frem til et godt samarbejde.

Kontakt