Handelsbetingelser

Samtlig vidensdeling, produkter og oplysninger, der er at finde på zoellnermentoring.com og i Zoellner Mentorings regi generelt, kan på ingen måde erstatte almindelig lægevidenskabelig rådgivning og behandling. Zoellner Mentoring opfordrer dig til hver en tid til at søge almindelig lægevidenskabelig behandling ved enhver sundhedsmæssig bekymring og at fortælle om dit helbred og dit velvære. Herunder også brug af supplerende ernæring/kosttilskud.
Med hensyn til produktbeskrivelser, produktetiketter, individuelle kosttilskud, indhold m.m. og andet oplysende indhold, er samtlige elementer kun vejledning og al inspiration, vejledning og støtte via Zoellner Mentoring er på eget ansvar. Det er på eget ansvar, når du vælger at modtage mentoring ift. din tilstand hos Zoellner Mentoring.

Forefindes der trykfejl og andre fejl og mangler på zoellnermentoring.com, er det meget beklageligt, men noget der kan forekomme, og din hjælp til at identificere sådanne fejl værdsættes, så de kan rettes hurtigst muligt.

Bestilling af produkter/ydelser
Når du foretager en ordre hos Zoellner Mentoring, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til disse handelsbetingelser. Inden du godkender din ordre, vil du have mulighed for at rette eller at slette dine produkter samt at ændre de oplysninger, som du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre er ikke afsendt og dermed ikke bindende, før du har trykket “godkend ordre”.
Hos Zoellner Mentoring opbevares en digital kopi af alle ordrebekræftelser (godkendt ordre anføres af pris, produkt og købers oplysninger). Det anbefales dog, at du selv printer bekræftelsen ud, eftersom den indeholder væsentlige oplysninger. Ordrebekræftelsen er samtidig hensigtsmæssig at have til rådighed senere, hvis du fortryder købet eller har indsigelser til købet.

Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelse er afsendt til dig fra Zoellner Mentoring, og de produkter, der står i bekræftelsen, er indbefattet aftalen.

Når du modtager bekræftelsen, er det vigtigt, at du gennemgår den og straks kontakter Zoellner Mentoring, hvis du er af den overbevisning, at bekræftelsen indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen, vil Zoellner Mentoring straks behandle dit køb.

Forsendelse
Sædvanlig leveringstid er 5-15 hverdage. Det kan forekomme, at en samlet ordre bliver leveret på forskellige tidspunkter, og der er risiko for enkelte afvigelser.

Priser og betaling
Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for din bestilling er angivet hos Zoellner Mentoring. Trykfejl, prisændringer og udsolgte varer skal der tages forbehold for.
Prisen for eventuel levering er ydermere angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordren. Alle priser for produkter på zoellnermentoring.com er gældende, indtil de ændres.

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms og er ekskl. leveringsomkostninger. Du kan betale kontant, med Dankort, Mastercard, VISA og via netbank.

Zoellner Mentoring trækker beløbet på din konto, straks varen/ydelsen bliver sendt afsted til dig eller en ordre gennemføres. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte til betalingsudbyder.

Sessioner/forløb bliver afholdt efter modtagelse af betaling.

Betalingsbetingelser
Forløb, foredrag og workshops m.m. afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis ydelser aflyses senere end 24 timer før afholdelse, bliver beløbet tilbagebetalt eller erstattet med en ny dag. Levering af onlineprodukter sker, efter betaling har fundet sted.
I særlige tilfælde kan du betale i rater mod et mindre administrationsgebyr.
Køb af ydelser hos Zoellner Mentoring er bindende. Du kan ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ingen penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende Skype-forbindelse, såfremt en session eller lignende foregår online.

Efter køb af en session/sessioner modtager du en mail med forslag til og mulighed for sessionstider. Når sessionstiden er fastsat, er den bindende. Såfremt kunden ikke fremmøder fysik eller over Skype inden for sessionens første 15. minutter, er Zoellner Mentoring ikke forpligtet til at afholde sessionen. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende Skype- eller telefonforbindelse, samt at du fremmøder rettidigt.

Fortrydelsesret
14 dages returret er der på produkter solgt til private, hvis de er i uåbnet og god stand. Såfremt du fortryder dit køb inden, der er gået 14 dage, bedes du kontakte Zoellner Mentoring, og du vil få dine penge returneret. Hvis fristen på 14 dage udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du til den følgende hverdag vente med at fortryde. Er der tale om et emballageprodukt, skal emballagen og produktet være 100 % i orden, for at pengene kan gives retur.
Fortrydelsesret på forløb, kosttilskud, homøopatisk ampulkur og sessioner er der ikke. Vælger du ratebetaling, forpligter du dig til at betale alle de resterende rater (altså samtlige rater).
Ved sessioner gælder afbudsreglerne, som er, at afbud skal ske minimum 24 timer inden aftalte tid via e-mail eller telefon.

Personoplysninger
Zoellner Mentoring er bekendt med persondataforordningen, og Zoellner Mentoring bestræber sig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis. Læs yderligere længere nede omkring behandling af persondata.

Markedsføring
Når du oplyser din e-mailadresse i forbindelse med et køb kan Zoellner Mentoring anvende e-mailadressen til at kontakte dig vedrørende den aktuelle aftale og til markedsføring af tilsvarende produkter, medmindre du har frabedt dig dette. Derudover kan e-mailadressen benyttes til at markedsføre produkter og tjenesteydelser overfor dig i det omfang, du har samtykket til at modtage et markedsføringsmateriale. Du kan til hver en tid fravælge at modtage markedsføringsmateriale.

Aftaleændring
Zoellner Mentoring har ret til på et hvilket som helst tidspunkt at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser med en varsel på 30 dage.

Rettigheder
Zoellner Mentoring ejer alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale såvel trykt som digitalt, der er stillet til rådighed i relation til ydelser købt hos Zoellner Mentoring. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig, og produkter og materiale skal behandles fortroligt. Det må ikke udleveres eller videregives til en tredjemand. Til eget brug må produkter og materiale kun anvendes. Materiale og produkter må ikke anvendes til andre formål, end hvad de er købt til. De må særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Zoellner Mentorings virksomhed.
Zoellner Mentorings navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed, uden der er forekommet skriftlig tilladelse. Såfremt de(t) leverede produkter/materialer og Zoellner Mentorings navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Zoellner Mentoring berettiget til en bod på 100.000 kroner per overtrædelse. Zoellner Mentoring er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Lov og værneting
Uoverensstemmelser mellem Zoellner Mentoring skal afgøres ved dansk ret med Københavns byret som første instans.

Persondata
Zoellner Mentoring respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.
Når du besøger zoellnermentoring.com indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevante. Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.

Formål
• Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
• Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
• Personoplysninger bruges til support i forbindelse med dine køb, abonnementer og øvrige henvendelser.
• Personoplysninger anvendes til online markedsføring – f.eks. på de sociale medier.

Følgende oplysninger behandles: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser – herunder nyhedsbreve.

Kilden til dine oplysninger er:
• Direkte fra dig via hjemmesiden, tilmelding af nyhedsbrev eller via sociale medier.
• Direkte fra dig i forbindelse med køb af ydelser og produkter.
• Mine databehandlere.

Behandlingsgrundlag
Dine oplysninger behandles grundet min legitime interesse i at markedsføre dig mine produkter, så jeg kan opfylde en kontrakt, du er part i og overholde en retlig forpligtelse – f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Når du sender os e-mail, giver du samtidig samtykke til opbevaring af dine oplysninger i Zoellner Mentorings e-mailsystem, som er fortroligt for medarbejder hos Zoellner Mentoring. Dine oplysninger videresendes kun, hvis du har givet tilladelse, som f.eks. kan fremgå i en e-mail fra dig.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden (evt. geografisk placering, køn og alderssegment) videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendte. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
Dine oplysninger kan videregives under følgende omstændigheder: Der er indgået databehandleraftaler med databehandlere, som en garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Indsigt, ændring og indsigelse
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kirstti@zoellnermentoring.com. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies
Hjemmesiden anvender cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Zoellner Mentoring deler oplysninger om brug af hjemmesiden med partnere (sociale medier, annoncepartnere og analysepartnere). Disse partnere kan kombinere data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra dit brug af deres tjenester. Du samtykker til cookies, hvis du fortsat anvender denne hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller ikke at anvende dette site.

Ejeroplysninger
Hjemmesiden og Zoellner Mentoring udbydes og ejes af:
Darling sends visualizing
CVR nr. 38873709
kirstti@zoellnermentoring.com