Homøopatisk ampulkur

En homøopatisk ampulkur…

…er for dig, der ønsker at give din krop
og dit sind et ekstra boost på kærlig vis.

Homøopati kan være medvirkende til at understøtte reguleringen af dine indre processer og at fremme kroppens selvhealingsprocesser.

Dagligt udsættes vi for kemikalier og diverse oplevelser, der presser vores system såvel psykisk som fysisk. Homøopati kan være behjælpelig ift. balancering af eventuelle ubalancer samt at tilbagevinde din sunde og biologiske balance.

Fremfor at undertrykke eventuelle symptomer er homøopati designet til at hjælpe kroppen tilbage til sin biologiske tilstand.

Den homøopatiske ampulkur tilpasses hos Zoellner Mentoring altid individuelt efter, hvad der er dine ønsker og dit behov.

At benytte homøopatisk ampulkur er et let supplement i hverdagen. Du får din ampulkur via små glasflasker, hvori der er det fineste naturmedicin fra firmaet Heel. Indholdet i ampulkuren drikkes og holdes i munden lidt for optagelse gennem slimhinderne, hvorefter væsken sluges. Væsken smager ikke dårligt. Ampulkuren tages én gang dagligt i 5 dage med pause i weekenderne.


Dette er en utrolig let, enkelt og effiktiv støtte til dig og din krop.

Dog er det vigtigt at understrege, at intet via Zoellner Mentoring kan træde i stedet for almindelig lægevidenskabelig behandling, ligesom tilvalg af ampulkur er på eget ansvar.

Priser

1 måned

950 kr.

+ porte

3 måneder

2850 kr.

+ porte
(denne løsning kan betales over 3 rater)

6 måneder:

5400 kr.

og du vil her spare portoen