Ion-testen

Ion-testen

Via ION-testen er det muligt at afdække eventuelle kroniske sygdomme, der er udviklet som en konsekvens af ernæringsmæssige mangler.

Ønsker du at få leveret et komplet billede af din krops helbredsmæssige tilstand, er ION-testen et fantastisk bud. ION-testen (Individuel Optimal Enæringsprofil) samler syv forskellige tests. Via ION-testen er det muligt at afdække eventuelle kroniske sygdomme, der er udviklet som en konsekvens af ernæringsmæssige mangler.

Følgende tests er inkluderet i ION-testen:

  • Organixtesten: Denne test afslører det metaboliske og ernæringsmæssige grundlag for de symptomer, du kan opleve såvel fysisk som psykisk.
  • Aminosyreprofil: Her måles 20 essentielle aminosyrer, og der identificeres eventuelle mangler med indflydelse på dine funktionsevner såvel psykisk som fysisk.
  • Fedtsyretest: Forholdet mellem de forskellige fedtsyrer i din krops måles, og der identificeres eventuelle mangler eller ubalancer, som kan påvirke din krops udseende, din sundhed samt dit genrelle velvære.
  • Nærings- og giftstofprofil: Via denne profil får du målt specifikke næringsstoffer, og hvilke stoffer, der eventuelt gemmer sig i korppen, identificeres. Noget der kan gøre skade – særligt på hjerne- og nervesystemet.
  • Coenzym Q10: Kroppens niveau af Q10 måles.
  • Antioxidantvitaminer: Antioxidanternes nærings- og ernæringsmæssige mangler måles.
  • Homocystein: Det totale niveau af lipidperoxidation måles, og de frie radikalers aktivitet måles i kroppen.
  • Homocystein: Her identificeres det totale niveau af homocystein i plama. Risikoen for tidlige hjerte- og karsygdomme og aterotrombotisk cerebrovaskulær sygdom kan forekomme som følge af forhøjede niveauer.
Testpris

7995 kr.

Test inklusiv konsultation (live eller online) efterfulgt af behandlingsplan tilsendt efterfølgende:

8995 kr.

Ved køb af flere tests betales der kun 100% (1000 kr.) for én testanalyse (inklusiv konsultation og behandlingsplan), og der fratrækkes 75% (du sparer 750 kr.) fra analyseprisen (inklusiv konsultation og behandlingsplan) for de efterfølgende tests.

Bestilling:

Jeg vil meget gerne guide dig i, hvilken test der er den rigtige for dig at tage. Herefter bestiller jeg testen til dig ved Nordic Laboratories. Hertil skal jeg bruge dit navn, din mailadresse, din fødselsdato og din adresse, som du bedes sende til kirstti@zoellnermentoring.com
Efter bestilling af tests af Zoellner Mentoring vil du modtage en mail fra laboratoriet med et betalingslink, og når betalingen er gennemført, sender Nordic Laboratories en pakke med testmaterialer, hvori der er en udførlig brugsanvisning for din opsamling samt en returkuvert, der er forudbetalt.
Når du efter brugsanvisningens forskrifter har taget din/dine tests, sendes pakken efter forskrifterne retur til Nordic Laboratories.
Der kan gå op til tre uger, før testresultaterne via en rapport sendes til Zoellner Mentoring, der sender dem videre til dig, hvis blot det er ønsket, eller som kan foretage en dybdegående gennemgang af din test/dine tests og lave en tilpasset behandlingsplan.
Ved du, at du ønsker at få foretaget en eller flere tests, kan du henvende dig via følgende mail: kirstti@zoellnermentoring.com eller via nummeret 28940004.