Laboratorietests

Laboratorietests

Dette er et fantastisk redskab, der gør det muligt via en videnskabelig tilgang at se på årsagerne til de eventuelle ubalancer og symptomer

Dette er et fantastisk redskab, der gør det muligt via en videnskabelig tilgang at se på årsagerne til de eventuelle ubalancer og symptomer, der opleves i krop og/eller sind. Det er en konkret, nøjagtig og hurtig måde at skabe overblik på, og der kan herefter sættes effektivt ind på de ubalancer, der kan vise sig at være i den fysiske krop. Flere oplever at få de smukkeste ”aha-oplevelser” under tilbagemelding på disse tests, og de kan selvkærligt se, at det i mange tilfælde på ingen måde handler om, at man ”bare burde tage sig sammen”, men at så meget modarbejder rent fysisk, som kan gøre det svært at benytte de mest fantastiske redskaber fysisk, mentalt og/eller spirituelt. Ikke kun en følelse af større indsigt og forståelse giver disse tests mulighed for, men også at kunne handle direkte og se resultater!

SØGER DU ANDRE TESTS?
Er der her på siden intet skriv om en særlig test, du har fået øje på via Nordic Laboratories, er du mere end velkommen til at kontakte Zoellner Mentoring, da Zoellner Mentoring har mulighed for at foretage samtlige tests, der udbydes via Nordic Laboratories.
Vurderer Zoellner Mentoring, at der skal andet og/eller mere til end mulige tests via Nordic Laboratories, holder Zoellner Mentoring sig på ingen måde tilbage ift. at hente hjælp eksternt, da det hos Zoellner Mentoring er dig og dit velbefindende, der er det vigtigste! Ydermere er det vigtigt at understrege, at intet via Zoellner Mentoring kan træde i stedet for almindelig lægevidenskabelig behandling, ligesom det at vælge støtte og guidning via Zoellner Mentoring er på eget ansvar.