Om Zoellner Mentoring

Støtte til dig der vil opnå din livsdrøm


Zoellner Mentoring er udsprunget af adskillige år, hvor jeg (Kirstti Lynggaard Zoellner – stifteren af Zoellner Mentoring) levede et liv med en krop, et sind og en sjæl i ubalance i en sådan grad, at det resulterede i såvel fysiske som psykiske problematikker. Voldsom stress, generaliseret angst, ocd og depression kan nævnes blandt disse problematikker, og mit liv var i flere år præget af at overleve fremfor at leve. Her startede en lang og intens rejse med indre arbejde på flere planer samt flere kurser, selvstudier og uddannelser.

Elementer der alle er af betydning for, at jeg nu lever et godt liv. Ikke kun hos mig selv har jeg set problematikker af både fysisk og psykisk karakter transformere sig, men også hos andre, som jeg er stødt på gennem min proces, og som jeg har støttet og hjulpet efterfølgende.


Kirstti Lynggaard Zoellner


Mit navn er Kirstti Lynggaard Zoellner. Jeg er stifteren bag Zoellner Mentoring, sygeplejerske, lærer, intuitiv counselor, spirit guide, mindfulnesscoach, lægeeksamineret health mentor, practitioner ved Nordic Laboratories, stifter af forvandlingscirklen (holistisk model til effektiv støtte og mentoring hen mod friheden til at leve det liv, som det enkelte menneske drømmer om at leve) og numerolog. Dette giver mig mulighed for at se på det enkelte menneske med flere forskellige briller og at tilpasse min mentoring til det enkelte og unikke menneske.

Det er nemlig det unikke i DIG, der er i fokus, når du modtager mentoring her. Ingen er ens hverken fysisk, psykisk eller sjæleligt, og det er erfaringen, at netop det at tænke udenfor kassetænkningen kan gøre så stor forskel for den enkeltes proces og det endelige resultat.
Foruden ovenstående er det vigtigt at nævne, at jeg har erfarede oplevelser med det at lide i krop, sind og sjæl, og at jeg selv har gennemgået en enorm og tranformerende proces, der giver indsigter, man ikke kan læse sig til.

Modtager du Zoellner Mentoring vil ovenstående således komme i spil i ønsket om at støtte dig til at opnå din livsdrøm.


Hvordan foregår det?
Kost, phytoterapi, kosttilskud, homøopati, laboratorietests, menneskekundskab, kropsanalyse, irisanalyse, tungeanalyse, kroppens komplekse mekanismer i såvel fysisk og sjæleligt som i psykologisk forstand vil indtænkes, ligesom mindfulness, numerologi og meget mere vil blive medtænkt alt efter, hvad der hos den enkelte giver mening.

Det er ønsket, at du via Zoellner Mentoring vil opleve en mentor, der forstår dig, da jeg som stifter og mentor selv har lidt massivt i krop, sind og sjæl, og at du vil opleve en enorm viden og indsigt på området, der tilsammen vil kunne flytte dig vanvittigt. Intet er mere motiverende ift. til tilegnelse af viden, end når man selv er ramt, når ens nærmeste er ramt, og når livet viser sine skarpe tænder. Det var tilfældet hos mig, og en i forvejen passion for det hele menneske blev i den grad kun større gennem min proces – nu til fordel for den, der føler hjælpen her som rigtig.
På denne hjemmeside vil du således kunne finde alt fra 1:1 sessioner, 1:1 forløb, jævnlige halvårlige forløb, onlineforløb med forskellig fokus og til forskellige behov samt links til bestilling af kosttilskud, homøopati og tests.

Erfaringen med tilgangen anvendt her hos Zoellner Mentoring er fantastisk og af samme årsag denne tilgang, som flere og flere tilvælger, men det skal naturligvis understreges, at ingen hjælp modtaget via Zoellner Mentoring kan træde i stedet for almindelig lægevidenskabelig behandling, ligesom valg af hjælpen her er på eget ansvar.

Zoellner Mentoring er beriget med et samarbejde med en holistisk læge, såfremt den mindste tvivl skulle opstå, eller hvis din situation er så kompleks, at det vil kræve lægefaglige briller.

Desuden er det hos Zoellner Mentoring ønsket at kunne kombinere behandlingen med aktuel støtte og hjælp fra egen læge og at bringe det bedste fra begge verdener i spil.

Som stifter bag Zoellner Mentoring brænder jeg inderligt for at støtte dig til at leve det frie liv, du fortjener, ved at arbejde med såvel krop, sind og sjæl.

Det ligger mig Kirstti SÅ nært at hjælpe dig på vej til DIN livsdrøm, da jeg i den grad har prøvet at leve langt derfra og at opleve smerten deri. DU fortjener ALT DET BEDSTE, livet har at byde på.

Hvis du vil vide mere…

Kontakt mig

kirstti@zoellnermentoring.com

Telefon: 28940004

Facebook: Zoellner Mentoring

Instagram:

ZoellnerMentoring

(her er du velkommen til at sende en privat besked)