Udtalelser

Sagt om Zoellner Mentoring

Testimonials

Jeg kan mærke min krop igen

“Jeg har været i behandlingsforløb hos Kresti Lynggaard Zoellner, som bestod af analyser, samtaler og kropsterapeutisk massage, og det har ændret så mange ting på den positive måde.
Jeg kan mærke min krop igen, og der gik meget kort tid, før jeg også kunne se på min krop, at den fik opmærksomhed på mange forskellige måder. Vægttab efter flere år, hvor intet varigt skete i den retning trods mange forsøg herpå via forskellige metoder kan nævnes blandt flere positive ændringer. Allerede 1.5 måned efter opstart hos Kresti Lynggaard Zoellner, havde jeg tabt 17 cm på kroppen.

Jeg startede på kost, kosttilskud samt ampulkur tilpasset lige netop mig og mine behov. Det tog som eksempel min sukkertrang. Det eneste, jeg faktisk har puttet i min mund efter det, har skyldtes en gammel og indgroet vane. Derudover skulle jeg huske, at sindet skulle være med også. Noget Kresti gør meget ud af at indtænke i hendes behandling og med stor effekt.
Jeg har lært at lytte til, hvad min krop fortæller mig. Noget Kresti har meget i fokus, og jeg har i den grad mærket, hvor stor en betydning det har.

Kresti er et fantastisk og varmt menneske, som lytter og hjælper, hvor man har brug for det. Hun står altid til rådighed, når man har behøver det.
Hun læser mig bedre end nogen anden, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg har valgt hende som min støtte.”

Rikke Brandt Kristiansen

Rikke før
Rikke efter vægttab
Lena før og efter vægttabet

Jeg var trist, grådlabil og opgiven…

Mit møde med Kirstti blev det, der skulle til. Jeg har i mange år følt, at noget var helt galt. Blandt andet mit almen velbefindende – jeg var trist, grådlabil og opgiven. Kort sagt følte jeg, at min krop var ved at stå af. Flere psykiske og fysiske lidelser havde jeg fået stillet. Jeg blev bange og måtte reagere på min krops signaler, inden det ville gå helt galt. På 3. dagen af mit nye liv efter forløbsstart hos Kresti oplevede jeg allerede noget, der for mig var helt vildt. Fra kun at have haft gang i min mave én gang ugentligt, fik jeg dagligt gang i min mave. Mit almene velbefindende var radikalt ændret. Jeg begyndte at få mere energi, at blive mere glad, og jeg følte en lethed i hele kroppen. Efter kun at have været i forløb hos Kirstti Lynggaard Zoellner (Zoellner Mentoring) i få måneder kunne jeg via blodprøver hos egen læge se, at mine stofskiftetal, mine kolesteroltal, mine diabetestal samt at mine levertal var mærkbart forbedret. Derudover havde jeg allerede der tabt 6 kg og uden restriktioner, vejning af maden, tællen kalorier eller lignende. Så kære venner – kny på – det virker!
Tusind tak til dig Kirstti Zoellner for din hjælp på min rejse.

Kærligst
Lena Wohlert

Alt gav pludselig mening

“Jeg har fået foretaget laboratorietests og analyse af disse hos Kirstti Lynggaard Zoellner. Der var virkelig mange aha-oplevelser, og jeg stod tilbage med en følelse af, at alt pludselig giver mening. Jeg ved præcis, hvad der sker i min krop, og hvad jeg skal handle på og hvordan efter en god og grundig snak med Kirstti. En dybdegående behandlingsplan har jeg fået tilsendt, ligesom Kirstti jævnligt spørger til mig og fylder op på, hvordan det går.

Kirstti er utrolig dygtig og har styr på det faglige, hvilket er betrykkende og motiverende. Hun er åben, lyttende, varm og veltalende. Hun er et smukt menneske.

Med Kirstti ved din side under din transformation er du virkelig i gode hænder!

Efter kun 3 uger mærkede jeg resultater såsom mere energi og et vægttab på 3,5 kilo.

Jeg giver Kirstti de varmeste anbefalinger.

Mona Lynggaard Serup, Sygeplejerske

MariaEmily

Kirstiis omsorg, ro og dybde kan lyse enhver op og skabe håb, hvor der er opgivelse.

Jeg giver min fantastisk dygtige kollega og veninde de bedste anbefalinger. Kirstii har så mange fantastiske uddannelser bag sig, og hun formår i den grad at omsætte dem og hendes viden til konkrete og brugbare redskaber. Endnu vigtigere har Kirstii, på trods af hendes unge alder, så ufattelig stor livserfaring. Hun har selv gået alle de skridt, der skal til, for at hjælpe andre på deres livsrejse.

Kirstiis omsorg, ro og dybde kan lyse enhver op og skabe håb, hvor der er opgivelse. Hun kan skabe lys, hvor der er mørkt, og hun kan give redskaber til at vende livet til det bedre. Kiirsti ser dig og dit potentiale. Hun er en gave for sine klienter, venner og omverden.

Tak for dine kompetencer og for at dele dem

MariaEmily

Bliv støttet i, at finde vejen fremad – mod et liv med formål, energi og velvære.

Kirstti og jeg mødte hinanden på health mentor uddannelsen i marts 2018. Jeg har lært Kirstti at kende som et utroligt kærligt menneske, som udelukkende ønsker alt det bedste for andre. Der ligger mange uddannelser bag hendes kompetencer og mange personlige erfaringer. Når man har været der selv, bliver tilgangen til det at være udfordret med sindet, kroppen og systemet meget nærværende.
Alle er forskellige og alle har brug for individuelle tiltag for at få tingene til at spille. Kirstti har SÅ mange facetter i sin værktøjskasse, som jeg ved hun tager i brug på kærlig vis, når hun får lov at hjælpe. Det, som springer mig først på hjertet, er den store omsorg og blidhed Kirstti udstråler.
Jeg har mødt mange mennesker, som er faldet igennem under et behandlingsforløb – og derpå opgivet. Jeg ved helt ind i kernen, at hos Zoellner Mentoring er der varme og hjerterum til at blive hentet hjem igen. Til at blive støttet i, at finde vejen fremad – mod et liv med formål, energi og velvære.
Jeg er taknemmelig for at have mødt Kirstti, og at vi også fysisk bor så tæt på hinanden, at vi kan mødes med jævne mellemrum. Tak for dig

❤

Lotte Nørby-Odgaard

Lotte Nørby-Odgaard
Fra vores handletur sammen, hvor Ina blev guidet i kropsvenlig kost.

Det er en kærlighed ubetinget til sine medmennesker der får Kristti til at hjælpe os der ønsker hjælp til selvhjælp…

Jeg har i flere år været på vej og nu viser det sig også at min intuition også har været klar. endelig møder jeg en der er gået vejen til at finde muligheder og løsning til den kostomlægning min krop har behov for. flere ting giver mening allerede efter første møde med verdens bedste Kirstti hvor jeg er blevet ført ind i en verden jeg ellers intet forstår mig på og med så god forklaring at jeg selv om jeg var temmelig bombet og træt i hovedet bagefter, allerede i samtalen begyndte at sortere ud i skabe skuffe og køleskab, hvilket jeg måtte afslutte efter Kirstti var gået. Nøøj det her føles så rigtigt. Jeg har absolut ingen lyst til at lave mad alene og uden at vide hvordan en bolle som disse nye skal se ud færdigbagt, men heyy kristti vil jo hjælpe mig hele vejen til succes oplevelse så jeg får det godt og kan selv uden hende – og sådan vil hun også være der for dig

Det er en kærlighed ubetinget til sine medmennesker der får Kristti til at hjælpe os der ønsker hjælp til selvhjælp for hun ønsker inderligt at hjælpe andre til at få det godt.

Jeg har kendt Kirstti i andre sammenhænge tidligere da hun uddannede sig til sygeplejerske og allerede den gang vandt hun mit hjerte. den slags siger man ikke, for det bliver tit misforstået, men det er meget ja utrolig få personer jeg føler sådan en tillid til og samhørighed med.

Du fortjener det bedste uden at gøre dig fortjent

At vælge transformation med Kirstti som mentor er at vise din sjæl at du lytter og at du elsker dig selv, men har behov for at lære at være kærlighed ubetinget i dig selv også

Hjertelig tak for vores første møde med dig som min mentor i transformation kæreste Kirstti. Du er i sandhed en engel i kærlighedens lys tjeneste

❤️

Ina Pedersen

Kirstti kan hjælpe dig afsted, ud i, videre, igennem og ud på den “anden” side.

Lige nu har du klikket på en hjemmeside, fordi du vil noget “mere” i livet. Kvinden bag denne side, er en kvinde, der har gået alle skridt selv fra et liv i massiv angst (plus hvad dertil følger), til et liv med større balance, frihed og bevidsthed. Et utal af uddannelser, sjælerejser, bevidsthedsrejser trods hendes unge alder og med en klar bevidsthed om at i offer-rollen sker ingen udvikling, har hun formået at transformere det massive dysfunktionelle til et liv i overskud og glæde. Jeg anbefaler kun folk jeg med hjertet kan stå inde for og sende folk videre til, og det er med min dybeste respekt for den her stærke og kærlige kvinde, at mine dybeste anbefalinger går til. Hvorfor kan jeg kan komme med den stærke anbefaling? Fordi jeg som veninde, medstuderende og kollega, står lige ved siden af hende og bevidner den power hun anvender til at skabe en transformation for sig selv og sine børn. Hendes gaver og talenter er hendes medspillere, og de rykker grænser!

Hun kan hjælpe dig afsted, ud i, videre, igennem og ud på den “anden” side i den rejse du føler D mangler mentoring til; kropsligt, hjerteligt, sjæleligt, psykisk og mentalt. She’s the one.

Tjek hendes side ud og se om I finder et match.

Dit liv dit ansvar

♥️

Anja Oxholm Larsen

Anja Oxholm Larsen

Jeg vil klart anbefale Kirssti.

Jeg vil klart anbefale Kirstti.
Det har været en magisk og helt igennem skøn oplevelse for mig, at hun har hjulpet mig med mit nummeroskob. Jeg har følt mig så set og forstået på alle planer. Der er taget udgangspunkt i hele mig, min
sjæl og de ønsker, jeg har haft.

Jeg har tidligere haft en dårlig oplevelse af, at numerologien så meget ”kasset” på mennesker – og det fik mig til at age afstand. Dette har Kirstti lavet ompå – hun ser analytisk og holistisk på et menneske, og hun forstår at kombinere og se nuancerne i numerologien som jeg ikke har oplevet andre numerologer gøre (og
jeg har undersøgt en del).

Jeg er så taknemmelig for hendes fine arbejde omkring mig.

Derudover er Kirstti den varmeste og mest smukke sjæl i sig selv. Hun får dig til at se alle de unikke sider af dig, og det er bare en gave – alle bør have en Kirstti i deres liv.

Min oplevelse af at gå i gang med en navneændring har sat nogle processer i gang inde i mig, og allerede fra første samtale med Kirstti var min proces i gang – det er så vildt magisk, det hun kan.

Vil anbefale hende til alle, jeg kender.

Jeg er så dybt rørt og taknemmelig.

Aiinooa Enyah Tinndahn

Aiinooa Enyah Tinndahn

Numeroskob til min datter

Hvis vi stadig havde 1-5 stjernesystemet, ville Kirstti Lynggaard Zoellner få 10! Kirstti har hjulpet mig med at lave nyt numeroskob til min datter og ligeledes til mig, så vi kan få det samme efternavn.

Hun er så dejlig at arbejde sammen med, og hun lytter virkelig til de ting, der er vigtige for én.

Jeg synes personligt, at nogle numerologer er meget ”this way or the highway”, og det kan være lidt problematisk og passer ikke til sådan en stædig dame som jeg, som vil have medindflydelse! Hvis du vil
have en mentor og numerolog som virkelig forstår at se og høre dig, så skal du til Kirstti.

Szoey Freya Sølvelind

Szoey Freya Sølvelind

Forløb gik ud over alle forventninger!

Jeg har været i et 3 måneders forløb hos Kristti, hvilket har været ud over alle forventninger. Jeg har svært ved helt at kunne forklare hvor stor en forskel dette har været for mig, fordi det har ændret mit liv. Jeg valgte at gå ind i dette forløb fordi jeg døjede med en enorm smerte i maven, træthed, utilfredshed og lav energi i hverdagen. Det tyngede mig meget i min daglige hverdag og gik ud over mit personlige overskud og gode humør. Derfor kontaktede jeg kærlige Kristti og kunne ikke i dag forstille mig hvor stor en forskel kosten kunne havde gjort.

Det har fuldstændig vendt op og ned på min hverdag og jeg er i dag blevet et helt andet menneske. Jeg er blevet fyldt op med god og kærlig energi og har i dag ingen smerter, træthed eller andet. Der gik ikke særligt lang tid før jeg kunne mærke en enorm forskel i både krop og sind. Jeg kunne aldrig havde klaret dette uden Kristti ved min side. Hun svarer altid med det samme, er der når man har brug for hende uanset hvad og er god til at holde fast i en når det hele bliver lidt svært. Det har været en rejse for mig både med kosten, men også med mine indre værdier, hvilket jeg i dag er så taknemmelig for at jeg har gjort for mig selv. Hun står klar any time hvad enten det drejer sig om, hvilket også var vigtigt for mig, at kunne dele nogle personlige ting som selvfølgelig også er en del af hele processen. Hun finder de helt rigtige ting som passer netop til dig som person og kobler kosten samt dine personlige kampe sammen, hvilket har været outstanding. 

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi kunne forstille mig et liv og en hverdag som er blevet så god og så fyldt med kærlighed. Jeg er blevet et helt nyt menneske som bare er klar på livet og dets udfordringer. Mine aller varmeste anbefalinger går til Kristti som bare er ud over alle forventninger. Du vil aldrig fortryde at investere i dig selv hos hende. Det er guld værd at være under hendes vinger, ord kan ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er for dette forløb. Hun er noget af det mest nærværende og kærlige menneske jeg har mødt og er så positiv og glad, hvilket smitter enormt meget af. Hun giver sig tid til lange samtaler og beskeder, sådan så man aldrig er mere end et opkald væk. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv ville jeg med min største kærlighed henvise til Kristii. For woooow sikke en rejse jeg har haft sammen med hende.

Kærligst hilsen Malou

Malou

Så taknemmelig!

Jeg er så taknemmelig for at Kirstti har hjulpet mig igennem hele processen med at lande mit nye navn! Hun har været en kæmpe støtte i hele processen, hvor jeg selv har mærket ind I forskellige navne, som vi så har snakket om og Kirstti har regnet på, hvordan det hele kan gå op. ❤

Jeg er så evig taknemmelig for Kirstti, hendes fantastiske person, støtten og kærligheden fra hende.?  Hun er virkelig magisk.

Pippii Noell

Pippii Noell