Organixtest

Organixtest

Via denne test er det muligt at måle på 46 forskellige markører i kroppen og at give dig et grundigt overblik over din krops tilstand.

Via denne test er det muligt at måle på 46 forskellige markører i kroppen og at give dig et grundigt overblik over din krops tilstand. Via testresultaterne er det muligt at afsløre fysiske mangler, og hvilke metaboliske og ernæringsmæssige faktorer, der udfordrer din unikke krop.
Fastende og via morgenurin er det muligt at tage testen hjemme hos dig via et kit, som du får tilsendt med posten.

Via organixtesten er det muligt at måle følgende parametre:

  • Fedtforbrænding: Hvis ikke fedtet omsættes optimalt i din krop, vil energien ikke udvindes på korrekt vis, og der vil ske det, at store dele af fedtet lagres som fedtdepoter. Via organixtesten er det muligt at se, om fedtforbrændingen fungerer optimalt, eller om der er behov for tiltag, så det netop bliver tilfældet.
  • Energiomsætning: For at danne energi skal kroppen bruge næring fra den mad, der indtages. I de energidannende processer spaltes maden til små dele. For at dette fungerer optimalt, er det vigtigt, at der er de rette næringsstoffer tilstede i kroppen. Organixtesten er behjælpelig med at danne et overblik over, hvilke næringsstoffer der kan understøtte din energiomsætning, og hvor der kan være eventuelle blokeringer.
  • Kulhydratomsætning: Er det der med at være drøntræt ofte tilfældet hos dig? I så fald kan det meget vel være forårsaget af, at dine celler har svært ved at omsætte kulhydrater på normal vis. Via organixtesten er det muligt at se, hvilke næringsstoffer der eventuelt mangler som hjælpestoffer rent biokemisk.
  • B-vitaminmangel: I hundredvis af enzymsystemer i kroppen indgår B-vitaminer. Disse B-vitaminer er vigtige ift. hjerte- og karsystemet, fostrets sundhed mm. Via organixtesten er det muligt at se præcis, hvilke B-vitaminer du eventuelt er i underskud af. (Zoellner Mentoring tager altid forbehold ift. eventuelle methyleringsproblematikker, hvorfor der altid benyttes methyleret form.)
  • Leverafgiftningsfunktion: Via forskellige faser afgifter leveren, og det er via organixtesten muligt at anskueliggøre, hvorvidt leveren afgifter og udrenser korrekt samt i hvilke leverudrensningsfaser det eventuelt er nødvendigt at sætte ind.
  • Antioxidantniveau: I arbejdet med bekæmpelse af de skadelige, frie radikaler, der dannes i kroppen ved udsættelse for forurening såvel udvendig som indvendig, er antioxidanter utrolig vigtige. Via organixtyesten er det muligt at se, hvilke antioxidanter, du mangler.
  • Neurotransmittere: Ift. dit humør og dit sind er nervernes signalstoffer vigtige, ligesom de afslører kroppens stresstilstand. Via organixtesten er det muligt at se, hvor det kan være nødvendigt at sætte ind, da den måler på dine neurotransmittere.
  • Forrådnelsesbakterier i overvækst i dine tarme: Fungerer fordøjelsen ikke optimalt, er der risiko for, at der kan opstå forrådnelsesbakterier i tarmen, hvilket kan påvirke afføringsmønteret, afføringens konsistens, dets lugt m.m. I tilfælde af at din fordøjelse ikke fungerer optimalt, kan du have svært ved at optage næring fra mad eller kosttilskud optimalt. Hvorvidt du har overvækst eller ej, kan organixtesten give svar på.
  • Svamp i tarmene i overvækst: Overvækst af svamp i tarmene kan forekomme via for meget fastfood og via indtag af medicin, ligesom en stresset livsstil kan medføre overvækst af svamp i tarmene. Dette giver organixtesten svar på.

Samtlige af ovenstående markører kan give os et indblik i dig og din krop, som kan give os svar på flere fysiske og psykiske symptomer, du kan gå rundt og døje med. Herved er det muligt at arbejde effektivt med at forbedre disse tilstande og sammenkoble tiltag ift. den specifikke test med andre relevante fokusområder for unikke dig. Derved opnås fantastiske forudsætninger for at støtte dig i at gå et liv med større fysisk og psykisk balance i møde.

Pris for test:

2875 kr.

Test inklusiv grundig analyse af Zoellner Mentorin samt konsultation (live eller online) efterfulgt af behandlingsplan tilsendt efterfølgende:

3875 kr.

Ved køb af flere tests betales der kun 100% (1000 kr.) for én testanalyse (inklusiv konsultation og behandlingsplan), og der fratrækkes 75% (du sparer 750 kr.) fra analyseprisen (inklusiv konsultation og behandlingsplan) for de efterfølgende tests.

Bestilling:

Jeg vil meget gerne guide dig i, hvilken test der er den rigtige for dig at tage. Herefter bestiller jeg testen til dig ved Nordic Laboratories. Hertil skal jeg bruge dit navn, din mailadresse, din fødselsdato og din adresse, som du bedes sende til kirstti@zoellnermentoring.com
Efter bestilling af tests af Zoellner Mentoring vil du modtage en mail fra laboratoriet med et betalingslink, og når betalingen er gennemført, sender Nordic Laboratories en pakke med testmaterialer, hvori der er en udførlig brugsanvisning for din opsamling samt en returkuvert, der er forudbetalt.
Når du efter brugsanvisningens forskrifter har taget din/dine tests, sendes pakken efter forskrifterne retur til Nordic Laboratories.
Der kan gå op til tre uger, før testresultaterne via en rapport sendes til Zoellner Mentoring, der sender dem videre til dig, hvis blot det er ønsket, eller som kan foretage en dybdegående gennemgang af din test/dine tests og lave en tilpasset behandlingsplan.
Ved du, at du ønsker at få foretaget en eller flere tests, kan du henvende dig via følgende mail: kirstti@zoellnermentoring.com eller via nummeret 28940004.