Tarmtest

Tarmtest

Det er via tarmtesten muligt at give dig konkret svar på, hvad der sker, og hvordan du kan forbedre din tarms tilstand

Du vil have glæde af en tarmtest, hvis du:

  • ofte oplever voldsomme mavesmerter
  • har været udsat for meget antibiotika
  • oplever at være stressramt
  • har utæt tarm og luft i maven
  • er ramt af en depression/føler dig depressiv
  • oplever allergi/intolerancer
  • har bakterielle infektioner

Tarmen er en af kroppens vigtigste kilder til sundhed. Fordøjelsessystemets knudepunkt er her, og det er stedet, hvor næringen trænger ind i kroppen. Det er ligeledes i tarmen, at du finder størstedelen af menneskets immunforsvar.
Som følge af ovenstående er det derfor utrolig vigtigt at have en sund tarmflora. Derved bliver du i stand til at kunne rumme og løbende skabe balance ift. 500 forskellige bakteriearter og mikroorganismer.

Tarmen foretager et kæmpe stykke arbejde hver eneste dag, hvor den trænes i at håndtere og modstå milliarder af allergener og giftstoffer, vira og bakterier, som alle optages sammen med den næring, vi indtager via kost og kosttilskud.

Flere elementer kan spille ind på tarmens tilstand. Herunder en stresset livsstil, forkert kost, skrappe lægemidler, der alt sammen kan forstyrre samspillet mellem tarmfloraen og de immunceller, der er medvirkende til at holde systemet i skak og at styrke immunforsvaret. Du vil som regel have en følelse af at være oppustet, at få sure opstød, at have mavesmerter, at have ildelugtende afføring med varierende former, at have allergier og hudproblemer, at få hyppige infektioner og/eller at være deprimeret eller ekstra træt, hvis der i din tarmflora er ubalancer.

Via tarmtesten er det muligt at foretage en vurdering af vigtige tarmrelaterede parametre for sundhed såsom vurdering af bakterier, gær og andre sygdomsfremkaldende organismer. Tarmtesten kan desuden afsløre, hvordan din fordøjelse fungerer, niveauet af inflammation og dit immunforsvars tilstand, samt hvordan du absorberer næringsstoffer.

Det er via tarmtesten således muligt at give dig konkret svar på, hvad der sker, og hvordan du kan forbedre din tarms tilstand, der er af stor betydning for dig og dit velbefindende via kost, kosttilskud, motion og livsstilsændringer generelt.

Testpris

2995 kr.

Test inklusiv konsultation (live eller online) efterfulgt af behandlingsplan tilsendt efterfølgende:

2850 kr.

Ved køb af flere tests betales der kun 100% (1000 kr.) for én testanalyse (inklusiv konsultation og behandlingsplan), og der fratrækkes 75% (du sparer 750 kr.) fra analyseprisen (inklusiv konsultation og behandlingsplan) for de efterfølgende tests.

Bestilling:

Jeg vil meget gerne guide dig i, hvilken test der er den rigtige for dig at tage. Herefter bestiller jeg testen til dig ved Nordic Laboratories. Hertil skal jeg bruge dit navn, din mailadresse, din fødselsdato og din adresse, som du bedes sende til kirstti@zoellnermentoring.com
Efter bestilling af tests af Zoellner Mentoring vil du modtage en mail fra laboratoriet med et betalingslink, og når betalingen er gennemført, sender Nordic Laboratories en pakke med testmaterialer, hvori der er en udførlig brugsanvisning for din opsamling samt en returkuvert, der er forudbetalt.
Når du efter brugsanvisningens forskrifter har taget din/dine tests, sendes pakken efter forskrifterne retur til Nordic Laboratories.
Der kan gå op til tre uger, før testresultaterne via en rapport sendes til Zoellner Mentoring, der sender dem videre til dig, hvis blot det er ønsket, eller som kan foretage en dybdegående gennemgang af din test/dine tests og lave en tilpasset behandlingsplan.
Ved du, at du ønsker at få foretaget en eller flere tests, kan du henvende dig via følgende mail: kirstti@zoellnermentoring.com eller via nummeret 28940004.