Aduna Vitality Organic Tea: Baobabfrugt, ingefær og saftig citron (energi og vitalitet)

“Livets træ” kaldes baobatræet, der ligger i hjertet af den Afrikanske Savanne. Træets frugt er kendt for at være sprængfyldt med både vitaminer og fibre, der giver energi og vitalitet.

I denne the bliver du beriget med den unikke blanding af bl.a. baobabfrugt, ingefær og saftig citron – der ikke blot giver energi og vitalitet, men også en skøn smagsoplevelse, når teen nydes.

Pakken indeholder 15 thepyramider.

Om Aduna:

Aduna arbejder på at få Afrikas næringsrige og unikke superfoods ud i verden, hvorved alle kan få glæde af disse superfoods. Disse superfoods er smækfyldt med næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er dyrket i den næringsrige jord under Afrikas kraftige sol. Denne virkelig smagsfulde the er én af de produkter, hvorigennem disse superfoods kan nydes.

Foruden ovenstående arbejder Aduna på at støtte de små lokalsamfund ved blandt andet at bruge de små lokale producenter, hvorved de hjælper til en bæredygtig indkomst, så familier kan forsørge sig selv ved at få god betaling for deres varer.

Ingredienser:

Lemongrass (42%), ingefær (35%), hibiscus, baobab frugt (5%), naturlig citronsmag * (4%), citron myrteblade og citronskal (2%). * Ikke-organisk bestanddel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aduna Vitality Organic Tea: Baobabfrugt, ingefær og saftig citron (energi og vitalitet)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *