Epsom Saltm Greenish 1500 gram

DKK109,00

Epsom salt har fået sit navn efter saltvandskilden Epsom i engelske Surrey og er et naturligt forekommende mineral, der består af magnesium og sulfat, hvorfor det egentlig ikke er en salt, som navnet ellers kan antyde.

Dette skønne produkt har mange fantastiske anvendelsesmuligheder. Epsom salt har længe været kendt som et naturmiddel, der siges at virke forskønnende hud, hår og krop, ligesom det kan bruges som gødning til planter og benyttes som et naturligt rengøringsmiddel.

Epsom salt og dit system

Saltet kan bruges til eksfoliering af både krop og ansigt, så død og tør hud fjernes, og du kan hermed få en friskere og sundere glød. Ønsker du at gøre dine fødder fine, kan Epsom salt bruges i dit fodbad for derved blandt andet fantastisk at blødgøre hård hud, ligesom det er fantastisk at anvende i et fodbad, hvor afslapning til dine ømme trædepuder er i fokus efter måske en lang dag, hvor du har været meget gående og stående. Eventuelt i lukkede, tætte og varme sko.
Dit hår kan desuden have gavn af lidt Epsom salt – særligt hvis ønsket er mere fylde og volumen. Du kan kombinere lige dele af balsam og Epsom salt, varme det op i en gryde for dernæst at massere blandingen grundigt ind i dit hår. Lad det virke i 20 minutter, inden du skyller lige så grundigt ud.

Et karbad med et par kopper Epsom salt kan få muskulaturen til at slappe af.

Fyld badet med varmt vand og hæld 2 kopper Epsom Salt i. Vent med dit varme bad i Epsom salt til alt saltet er opløst.

 

Epsom salt hjemmet og til haven

Her kan du også have gavn af Epsom salt, da du med fordel kan bruge saltet som gødning til dine planter såvel indvendig som udvendig, eftersom Epsom salt indeholder magnesium, som siges at være god næring til planter. Saltet kan bruges til at pleje din græsplæne.
Epsom salt er desuden et sikkert naturmiddel, som trygt kan bruges til rengøring i dit hjem.

Grundet dets grove tekstur kan saltet med fordel benyttes som skuremiddel, hvilket du kan bruge på beskidte overflader, potter eller pander. Blandes der en smule Epsom salt med en smule opvaskemiddel, har du desuden det perfekte rengøringsmiddel til dine fliser på badeværelset eller i køkkenet.

Greenish Epsom Salt indeholder rent Epsom Salt (magnesium sulfat) som er godkendt som fødevare.

Indeholder: Magnesium 9,86%

Obligatorisk tekst for tilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Tilskuddet bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Ikke på lager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epsom Saltm Greenish 1500 gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *