Hola Luna Moon Journal

DKK444,00

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , ,

Hola Luna – Moon Journal er den skønneste månekalender i dagbogsform. Det visuelle i sig selv er så smukt, ligesom indholdet kan nære dig og din sjæl på smukkeste vis.

Den er til dig, der godt kan lide at nedskrive dine tanker og ideer på papir, til dig der allerede nu skriver dagbog, til dig der finder en ro i månen og dens energier, til dig ser er nysgerrig på månens energiers påvirkning af os som mennesker, til dig der længes efter mere magi i din hverdag, og dig der har behov for at blive mere bevidst og mere nærværende i dit eget liv.

Det magiske ved Hola Luna

Det at skrive i hånden er bevist at være godt for vores kreativitet og mentale helbred. Med en kombination af det og månens fase med dets forskellige energier kan der virkelig opstå noget rigtig fint, er oplevelsen her hos Zoellner LifeCareShop.

Bogen er bygget op omkring månens cyklus, og hver cyklus starter på nymånen, der symboliserer en ny begyndelse samt en ny energi. Derfor lægger bogen op til, at nymåne-energien bruges til at sætte intentioner om, hvad du ønsker at manifestere i den kommende cyklus. Når du har sat intentioner på dagen for nymånen, kommer der efterfølgende daglige sider, hvor der kan skrives alt eller intet, og det er vigtigt at pointere, at intet er for stort eller småt. Du kan desuden følge månens fase i bogen og noterer dit energiniveau, hvorved du måske kan blive bevidst om, hvordan månens cyklus spiller en rolle ift. dit humør, din energi samt din kvindelige cyklus. På hver enkelte side er der også et spørgsmål som en hjælp til, at du kan reflektere over de gode ting i dit liv, og bogen bliver dermed også en daglig påmindelse om at tænke på de gode ting, vi omgiver os med.

Når vi når halvvejs gennem månens cyklus, vil der opstå et energimæssigt peak, når vi kommer til fuldmånen. Der er i bogen gjort plads til, at du kan slippe under fuldmånen. Herunder eksempelvis vaner, tanker og mennesker, der ikke længere gavner dig. Et fantastisk  tidspunkt at give slip på omstændigheder, der ikke længere gavner, er under fuldmånen. Under fuldmånen følges der desuden op på de intentioner, der blev sat under nymånen. Herunder hvorvidt man er på rette vej, eller om noget kræver mere fokus. Derudover er der en hel side til fuldmåne friskrivning. Under fuldmånens kraftfulde energi, kan vi opleve at have ekstra brug for at udtrykke os, så det er der lavet ekstra plads til. Når vi er på den anden side af fuldmånen, er der endnu engang daglige sider, til vi igen er ved starten på en ny cyklus – nemlig nymånen.

Den SMUKKESTE bog i mere end en forstand, der kan sætte de smukkeste energier i gang og være omdrejningspunkt for en smuk og selvkærlig tid med dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hola Luna Moon Journal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *