“I know” – Chakra the

DKK65,00

Ikke på lager

Kronechakra-teen er en fin og dyb te, som arbejder magisk på dit kronechakra, som sidder ved punktet øverst på dit hoved. Teen er en super dyb og ekslusiv te, der indeholder flush grøn te, der er en af de fineste grønne teer, der eksisterer. Teen giver en kærlig reminder om at udvise taknemmelighed og tillid. Kronechakraet står for; “Jeg ved …..”. Hvor er du i dit liv lige nu, har du en tæt kontakt til dit højere selv, lever du dit livsformål, og udviser du taknemmelighed og tillid i alt, hvad du gør?

Solaris Te laver nogle unikke og økologiske blandinger, der er afbalanceret på smukkeste vis til hvert enkelt chakra. “I know” chakra te er en nærende, powerfuld samt autentisk indisk chai te. Blandt andet indeholder den økologisk grøn te, stjerneanis, citronskal, appelsinskal, kardomme og kryddernellike.

Vigtig Info:

Denne spændende chakra-te er en udsøgt og autentisk samt indisk chai te, der smager himmelsk, og som repræsenterer tillid og taknemmelighed. Dens enestående ingredienser fremkalder en masse smukke følelser i dig og dit system. Teen er med til at styrke din adgang til dit højere selv og hjælper dig til at modtage energier og guidning. Derudover hjælper den dig til at gå efter, hvad din mavefornemmelse hungrer efter og samtidig med at komme i mål med dine største ønsker for livet. Den hjælper dig til klarhed omkring dine ønsker i livet og kanalisering til din smukke spiritualitet.

Smuk produktion:

Teposerne er lavet i bionedbrydelige pyramidepose og af højeste, økologiske kvalitet af blade, blomster, krydderier og te, som er med til at give en særlig smagsfuld og fyldig aroma.

Pakken indeholder 15 x 2 gram.

Ingredienser:

Grøn te*
Appelsinskræl*
Citronskal*
Kardemomme*
Kryddernellike*
Stjerneanis*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk.

Nydelse:

Lad trække i 3 min. i 70°C vand. Teposen kan bruges op til 2 gange.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““I know” – Chakra the”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *