Luna Nectar – Moon Boost lash & brown enhancing serum (økologisk og vegansk, 4 ml)

DKK595,00

Ikke på lager

Dette er en intens og effektiv serum udover det sædvanlige ifølge Zoellner LifeCareShop. Den er særligt sammensat til at give længere og fyldigere vipper, og det er tanken, at serummet skal gå ind for at forlænge og at give fyldigere vipper. Det serummet gør er, at det går ind og stimulerer dine vippers egen naturlige vækst samtidig med, at det styrker og forlænger dine vippernes naturlige levetid. De naturlige ingredienser virker desuden plejende og fugtbevarende, og du kan derfor også nøjes med at bruge den i perioder, hvor dine vipper har brug for ekstra kærlighed. Det silkeholdige og nærende eliksir er både 100% naturlig, økologisk og vegansk. Alt sammen noget der er af betydning for, at Zoellner LifeCareShop er vild med denne serum.

Fordelene ved denne serum er, at den:

  • øger vippernes naturlige vækst betydeligt.
  • tilfører mere volumen.
  • giver længere vipper og at øge tykkelsen af vipper og bryn betydeligt.
  • giver lange og tætte vipper samt flotte og tætte bryn.
  • er testet af  øjenlæger.
  • indeholder 100 % naturlige ingredienser og er pH-balanceret.

Flere detaljer om Luna Nectar…

Luna Nectar har udviklet den innovative Moon Boost serum nøje via naturlige, økologiske og højkvalitets ingredienser. De er cruelty-free, og de er bæredygtige helt ned til mindste detalje.

Selve indpakning er også bæredygtig. Serummet hældes nænsomt i et organisk bambusrør, der desuden er skabt af en fair trade-producent, hvorefter det pakkes i genbrugspapemballage.

Serummet kan også bruges, hvis du har vippextensions…

Du kan sagtens bruge serummet, hvis du har vippeextensions. Den hjælper nemlig dine vipper på vej ved at styrke samt at reparere, og samtidig kan den også forlænge levetiden for dine vippe extensions.

 

Sådan anvender du dette fantastiske serum

I én tube er der til 3 måneders brug.

På vipperne:

Brug serummet om aftenen efter afrensning af øjenområdet, og du kan påføre serummet ved at trække børsten ved vippekanten indefra og ud, hvorfra serummet kommer direkte i berøring med vipperne. Lad serummet virke henover natten, og du bør gentage dagligt for at opnå det bedste resultat.

På brynene:

Brug ligesom på vipperne serummet på afrenset hud og natten over. Når serummet påføres på brynene, skal penslen føres både mod hårene og med hårene.

Gentages konsekvent hver aften i 6-8 uger

Hvis du ønsker at opnå et smukt resultat, bør du ved førstegangs brug benytte serummet (for både vipper og bryn) hver aften i ca. 6-8 uger. Hvis du her har opnået det ønskede resultat, kan du for vedligeholdelse benytte serummet 2-3 gange om ugen.

Test af vippeserummet har vist synlige resultater efter blot 2½ uge i gennemsnit og gode resultater efter 6-8 uger.

Ingredienser

Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Glycerin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Lactobacillus Ferment, Purified Water, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Laminaria (Algae) Extract, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract*, Lactobacillus, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Tocopherol*, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sucrose Laurate*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Trifolium Pratense (Red Clover) Tops Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Xanthan Gum, Arginine, Biotin

*Certificeret Økologisk

100% Naturlig

100% Vegansk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luna Nectar – Moon Boost lash & brown enhancing serum (økologisk og vegansk, 4 ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *