Organisk Rooibos Cacao Chai i biologisk nedbrydelige Pyramid-teposer 15x2g

DKK59,00

Ikke på lager

Solaris’ økologiske kakao Rooibos te bestående af 15 teposer er, hvad du får her. Denne te er en yderst vidunderlig og beroligende koffeinfri blanding af sydafrikansk Rooibos. Teen har en delikat og sød aroma samtidig med, at den har et højt antioxidantindhold! Dens unikke blanding gør den til en perfekt drik til en afslappende stund efter måske en travl dag. Det er en yderst velsmagende te i høj høj kvalitet!

Mere om Solaris...

Solaris er en familiedrevet virksomhed. Det er en virksomhed, der er etableret af ægteparret Jöerg & Karin Müeller. Begge er de kvalificerede medicinske urtelæger (BScHons) og exceptionelt dygtige til deres arbejde er de begge to. Ægteparret har i flere år specialiseret sig i blanding og forberedelse af internationale prisvindende økologiske teer af hele blade med gode resultater, synes vi her i shoppen.

Solaris startede, da ægteparret under deres uddannelse eksperimenterede med at skabe den perfekte kop bestående af urtete. Den lokale kaffebar prøvede og testede deres kreationer, som hurtigt blev mere populære end deres kaffe.

Deres te-prøveaftener blev til en regelmæssig tradition blandt deres venner, og en aften efter at have prøvet tredive forskellige sorter af økologisk jasmin-te fra små håndplukkede teplantager, skete der det, at samtalen tog et nyt niveau af poesi, og en drøm blev født ved at ægteparret besluttede sig for at dele deres passion med resten af verden.

I 2003 blev deres drøm til virkelighed, hvor Solaris Te blev etableret. Målet var at give kunderne lækker smag og sundhedsfremmende økologisk urtete, der er fri for kunstige smagsstoffer og diverse andre tilsætningsstoffer.

Solaris´ passion er at:

"Dele deres kærlighed til den friskeste, sprødeste kop te - ren fra blad til kop"

Solaris har været med til at skabe et revolutionerende udvalg af økologiske urteteer, der er i en klasse for sig selv!

Mere om Rooibos

Rooibos-te består af blade fra den sydafrikanske Rooibos-plante. Den har i en lang periode været meget populær som drik i Sydafrika. Senere er den blevet populær verden over.

Rooibos har et utrolig lavt tannin/garvesyre-niveau, rooibos er koffeinfri og har ligeledes et højt antioxidantindhold, der siges at kunne være med til at bekæmpe frie radikaler i kroppen.

Nyd teen

  • Benyt én tepose pr. kop sammen med ny-kogt vand - 250 ml (allerbedst er det med filtreret vand)
  • Lad teen trække i 5-6 minutter alt afhængig af, hvor intens en smag der er ønsket.
  • Du kan som noget helt unikt genbruge tebrevet op til 2 gange!

Bionedbrydelige teposer!

Alle Solaris' syede teposer og pyramider er lavet af biologisk nedbrydeligt PLA afledt af majsstivelse og er certificeret ikke-GMO!

Ingredienser

Rooibos* (32%), honningbusk*, nelliker*, stjerneanis*, appelsinskal*, kardemomme*, kanel*, kakao-skræl* (9,2%).

* Økologisk certificeret.

 

Antal

2-pak, 4-pak, 6-pak

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Organisk Rooibos Cacao Chai i biologisk nedbrydelige Pyramid-teposer 15x2g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *